2009. június 7., vasárnap

The perfect diet

Galerie des Machines, Paris, 1889

Reggelire csakis az Eurocode/Acélszerkezetek salátára gyűrt cafatjait, délre mondjuk a rácsos acélszaruzatot és kapcsolatainak méretezését, esetleg a keretsarkok vizsgálatát ajánlanánk kezdésként. Aztán bármi mehet az 569. oldaltól sorban.
A zsibbasztó ebéd után szieszta szigorúan.
Arra az időre a darupályatartók merevítéseit, vagy akár darupályatartó szakirodalomból bármit megpróbálhatunk megemészteni, hangulattól és ízléstől függően. Olvasmányosan andalító és idegnyugtató hatása is kiemelt a témában.

Nem baj, ha kobalaminnal dúsított céklalevet, bizonyos aminosavakat és a központi idegrendszerre ható alkaloidokat is betárazzuk, úgy normál módban játszhatunk tovább.

Vacsorára és az azt követő, reggelig elnyújtott szerelemre pedig ott vannak a faszerkezetek. Ezen belül aktuálisan épp a fából készült vasúti hidak/provizóriumok meseszép irodalma köt le minket már napok óta, nagyjából onnantól, hogy tettünk egy kijelentést, miszerint hidakkal mi már nem, még akkor sem, ha azok vasúti hidak egészen véletlenül.

A következő szinten bevezethetjük a talajmechanikát is, mivel a diéta négyszintű és összesen 30 napos. Hatása maradandó és felejthetetlen.

Egyébként pedig tölts meg fekete olivát görög juhtejből készült sajttal és fogyaszd nagyon lassan, egyesével őket. Lásd film noirban a világot miközben swing jazz-t hallgatsz az irónia kedvéért (meg mert nagyon jó) és gondolj arra, hogy ezek most az utolsó napjaid.

Nincsenek megjegyzések: